Informatieavond stage in het buitenland

Work the World – Volledig georganiseerde, extracurriculaire geneeskunde stages in Afrika, Azië & Zuid-Amerika

Heb jij altijd al een aantal weken mee willen lopen in een ziekenhuis in een onderontwikkeld land? Zoek je een mooie en nuttige invulling van je zomer of wachttijd waarmee je ook nog eens je CV een boost geeft?

Ja, herken jij je hier in? Kom dan zeker naar de presentatie van Work the World op woensdag 2 december om 18:30 in de Hippocrateszaal. Hier vertellen wij je in een uur alles over de voordelen van een plek via Work the World (wat regelen wij bijvoorbeeld allemaal voor je?), onze programma’s (op welke afdelingen kun je meelopen) en de fantastische bestemmingen waar jij naar toe kunt (op iedere zondag, het hele jaar door!).

“Ik heb ontzettend veel geleerd. Als de arts uitleg gaf over een patient mochten de we buik onderzoeken. Dan ging het om een geval van een vergrootte milt of lever bijvoorbeeld. Hij vroeg dan wat we voelden of hoorden, zo leer je heel praktisch dingen bij. Je moet het zeker doen! Je leert er heel veel van en het is een hele indrukwekkende ervaring” – Iris van der Horst, Maastricht University

“Het team in het huis was ontzettend fijn en leuk. Het zijn hele lieve mensen, echt je ‘family away from home’. Voor mij was het heel belangrijk dat het een soort thuis was waar je op terug kon vallen na het werken. – Karlijn van Dijsseldonk, Radboud Universiteit Nijmegen

Nu al nieuwsgierig? Neem dan alvast een kijkje op onze website: www.worktheworld.nl. Of bekijk dit filmpje van een geneeskunde studente van jouw universiteit waarin zij vertelt over haar tijd in Sri Lanka: https://www.youtube.com/watch?v=LqzhZ1vhPYg

Hopelijk tot in december!