Radboud Sports Day

In de middag van 19 juni gaan de faculteiten van de Radboud Universiteit met elkaar de strijd aan om de Radboud Cup tijdens Radboud Sports. Help jij onze faculteit dit jaar aan de overwinning? Doe mee of kom kijken! Er is een competitie voor negen verschillende sporten: basketbal, hockey, schaken, teambattle, tennis, veldloop, virtual bike race, voetbal en volleybal. Je hoeft geen topsporter te zijn om mee te doen: iedereen is welkom! Kun je niet komen sporten? Kom dan als supporter! Aan het einde van de dag kunnen alle sporters en supporters aanschuiven voor een hapje en een drankje. Deze activiteit zal niet vanuit de SpoCo gecoördineerd worden, maar er zullen wel veel SpoColeden meedoen! Meer informatie en inschrijven kan via: http://www.ru.nl/sportcentrum/actueel/radboud-sports-2015/