MFVN-KNMG Symposium ‘Spoed’

112

Woensdag 17 juni zijn jullie allen welkom bij het MFVN-KNMG Symposium ‘Spoed’. Traumachirurg en MMT -arts, Edward Tan, zal komen spreken over het werk bij het Mobiel Medisch Team van het RadboudUMC. SEH-arts en contactpersoon van het centrum seksueel en familiaal geweld, Marie-louise Moors, zal ingaan op het beleid rondom seksueel-,  kinder- en partnergeweld op de spoedeisende hulp en Dick Willemsen zal ingaan op zijn werkzaamheden als Ambulance verpleegkundige en daarnaast leidinggevende aan de geneeskundige hulpverlening tijdens rampen en crises. Het symposium zal deze keer worden gecombineerd met een diner waardoor  een kaartje € 1,- zal kosten. Wees er snel bij want het aantal combinatiekaarten is beperkt! De kaartverkoop zal plaatsvinden op maandag 15 tot en met woensdag 17 juni tussen 12.30 uur en 13.00 uur voor de kantine.  Het diner zal plaatsvinden om 18.00 uur in de kantine en het symposium begint om 19.15 uur in het Auditorium. Afsluitend zal er natuurlijk weer een borrel plaatsvinden in Café de Aesculaaf. Voor alleen het symposium kun je mailen naar symposium@mfvn.nl.