Buitenlandse stages van Work the World!

BOOST JE CV – GA NAAR HET BUITENLAND MET WORK THE WORLD!

Ooit gedacht om extra ervaring op te gaan doen in een onderontwikkeld land? Maar weet je niet zo goed hoe je dit aan moet pakken? De organisatie van zo’n medisch avontuur is inderdaad vaak lastig en erg tijdrovend – daar helpen wij je dus graag bij.

Wie wij zijn? Work the World is sinds 2005 toonaangevend aanbieder van op maat gemaakte medische programma’s in Afrika, Azië en Zuid-Amerika. Ieder jaar organiseren wij een plek voor meer dan 1400 studenten van over de hele wereld en met succes!

Voor wie? Je kunt bijvoorbeeld mee in je wachttijd voor je coschappen, als extracurriculaire stage maar ook direct na je 6e jaar om extra ervaring op te doen.

Geinteresseerd? Kom dan op 20 januari van 18.30 tot 19.30 naar onze presentatie in Colloquiumkamer 3. Hier vertellen wij je alles over de voordelen van een plek via Work the World (wat regelen wij allemaal voor je), onze programma’s (op welke afdelingen kun je bijvoorbeeld meelopen) en de fantastische bestemmingen waar jij naar toe kunt.
LET OP: Vergeet je niet aan te melden via externepr@mfvn.umcn.nl.

Kom naar onze presentatie en maak ook nog eens kans op een gratis plek t.w.v. maximaal € 2.590,-.
wieteke
Ben je nu al nieuwsgierig? Dan kun je ons natuurlijk alvast via Facebook volgen: https://www.facebook.com/worktheworld