Zakcentje bijverdienen? Het Ronald McDonald project!
Zoals jullie wellicht weten, ligt op zo’n 400 meter van onze faculteit het Ronald McDonaldhuis. Een plek waar gezinsleden van een kind dat opgenomen is op een afdeling van het Radboudumc tegen een lage prijs kunnen logeren, zodat ze, ook ’s nachts, altijd dichtbij het ziekenhuis zijn. Vanaf 1 januari 2015 zal er volgens internationale richtlijnen van de Ronald McDonalds Foundation 24 uur per dag iemand aanwezig moeten zijn in alle Ronald McDonald huizen. Voor de huidige vrijwilligers is het vaak niet mogelijk om ’s nachts aanwezig te zijn in verband met hun eigen gezinnen. Daarom heeft het bestuur van het Ronald McDonaldhuis Nijmegen de MFVN benaderd. De komende maand zullen wij een studentenpoule vormen met studenten die maximaal 5 keer per maand overnachten (21.30-09.30) in het Ronald McDonaldhuis voor een vrijwilligersvergoeding van € 25,- per nacht. Hiervoor hoef je ALLEEN AANWEZIG TE ZIJN. Je hoeft niet als gastvrouw/heer te fungeren, niet bij een balie te zitten en niet eens alarm te slaan bij een noodgeval (alles is direct doorgelinkt aan de beveiliging van het umc). Je kunt gewoon studeren of tv kijken ’s avonds en in de ochtend krijg je een ontbijtje en kun je zo naar je college lopen.

Lijkt het je wat om af en toe te overnachten in het Ronald McDonald huis en zo een zakcentje bij te verdienen? Stuur dan nu een mail naar externepr@mfvn.umcn.nl. Ook voor vragen kun je hier uiteraard terecht! (Hoef je dan echt niets te doen? Nee, je hoeft echt niets te doen…) Na de kerstvakantie zullen we de poule vormgeven en sollicitaties houden. Deadline om je aan te melden is dan ook op zondag 4 januari.