5 april: Medisch Interfacultair Congres 2014

Wil jij meer leren over de extreme kanten van de geneeskunde? Kom dan op 5 april naar de Janskerk in Utrecht, waar dit jaar het Medisch Interfacultair Congres zal plaatsvinden met als thema Extreme Medicine. Verschillende gerenommeerde artsen en onderzoekers zullen komen vertellen over onderwerpen als werken als legerarts, vrouwenbesnijdenis, organen kweken en extreme vroeggeboorte. We eindigen het congres met het inspirerende verhaal van Olympisch kampioen Maarten van der Weijden! Verder organiseert de Hartstichting een workshop reanimeren en staat er voor alle deelnemers een uitgebreide lunch klaar. Nog geen zin om naar huis te gaan? Ga gezellig mee dineren en sluit de dag goed af met een feestje in de Woolloomooloo!

Voor kaarten en meer informatie kun je terecht op www.stichtingmic.nl. Zorg dat je erbij bent!